Aparat de aer conditionat BEKO BPEU 120

V-am vorbit in numeroase articole desre BEKO, acesta fiind unul dintre cei mai buni producatori care ofera produse excelente atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al pretului.

 

Vezi pretul aici!

 

Unul dintre noile modele de la BEKO este BEKO BPEU 120, care impresioneaza prin dotarile sale excelente și eficienta maxima.

Trebuie sa recunosc, ca aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120 este un model care trebuie cumparat, un model ce merita toate laudele.

 

Functiile aparatului de aer conditionat BEKO BPEU 120:

  • Functia Follow:Aparat de aer conditionat BEKO BPEU 120

Acest aparat de aer conditionat are incorporat Functia Follow, un senzor aflat in telecomanda ce poate detecta temperatura din jur, care te ajuta sa te bucuri de cea mai mare racoare exact acolo unde te aflii.

 

  • Sleep mode:

Aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120 va poate oferi un somn cat mai linistit deoarece asigura modul de functionare economic prin incalzirea si racirea treptata a aerului, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore.

 

  • Functia Self Clean:

Aceasta functie impiedica formarea mucegaiului si a bacteriilor. Atunci cand aparatul de aer conditionat este oprit din modul „incalzire” sau „racire” acesta nu se va opri din a functiona, ba din contra va functiona la o putere mica ajutand la evaporarea apei de condens prevenind astfel mucegaiul.

 

Va informez ca acestea sunt doar cateva dintre functiile pe care le are aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120, dar cea mai imprtanta dupa parerea mea este functia autorestart. Cu aceasta functie nu trebuie sa iti faci griji daca intampini o pana de curent, deoarece atunci cand curentul va reveni, aparatul de aer conditionat va reporni cu setarile anterioare.

Hai sa vorbim si despre ce este important si ce ii intereseaza pe majoritatea persoanelor, pretul. Pretul este unul accesibil, pot spune, avand in vedere functiile numeroase pe care le are acest aparat de aer conditionat, pot spune ca este un adevarat chilipir.

 

Pareri si concluzii:

Multi dintre cumparatori sunt foarte multumiti de eficienta aparatului de aer conditionat BEKO BPEU 120. Ei spun ca acest aparat le-a fost de mare ajutor pe timp de vara dar si pe timp de toamna cu ajutorul functiei Jet Incalzire care ajuta la incalzirea unei camere rapid inlocuind usor centrala termica.

Achizitionati cu incredere aparatul de aer conditionat BEKO BPEU 120 si cu siguranta nu veti regreta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email