Laptop Allview Wi10N Pro

In continuarea listei pe care am inceput-o, am de gand sa va prezint inca un laptop ce se gaseste pe piata la un pret accesibil, la ora actuala, fiind similar cu Lenovo G50-45 din acest punct de vedere.

Este vorba despre Allview Wi10N Pro, un laptop 2 in 1, ce ofera o performanta decenta pentru pretul la care este vandut la ora actuala.

Allview Wi10N Pro este un laptop ce poate sa fie folosit in mai multe modalitati, in functie de scopul pentru care intentionezi sa il folosesti.

 

Vezi aici detalii despre pretul laptopului.

 

Un laptop flexibil

Acesta poate sa fie folosit ca si o tableta, pentru o accesibilitate mai mare atunci cand te afli pe drum, fiind mult mai usor de transportat astfel sau poate sa fie folosit ca si netbook, in acest mod fiind necesara atasarea tastaturii.

Indiferent de modul in care il folosesti, Allview Wi10N Pro este menit sa iti ofere posibilitatea de a putea lucra in timp ce te deplasezi, sa poti comunica cu oricine, indiferent daca te aflii la birou sau la o cafenea si sa poata sa fie transportat cat mai usor posibil.

 

O performanta echivalenta pretului

Dupa cum am mentionat mai devreme, acest laptop este menit pentru lucru si ar trebui tratat ca atare. Avand in vedere acest aspect, configuratia lui Allview Wi10N Pro este una ce ii ofera acestuia posibilitatea de a-si indeplini obiectivul de platforma de lucru mobila (la fel ca si Lenovo Flex 2).

Acesta vine echipat cu un procesor Intel Atom Quad-Core 1.83 GHz, 1 GB de ram, Wi-fi, Bluetooth si ruland pe sistemul de operare Windows 8.1 Acesta este de asemenea echipat cu doua camere foto, touchscreen si tastatura atasabila, fiind compatibil cu o sumedenie de aplicatii, pentru a iti permite sa il personalizezi pe Allview Wi10N dupa gusturile si preferintele tale, indiferent daca il folosesti in timp ce te deplasezi, de la birou sau de acasa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email