Telefon mobil Allview S6 Style

Exista foarte multe persoane care tin cont de designul unui telefon mobil. De asemenea sunt si persoane care vor sa isi cumpere numai produse romanesti. Pentru toate aceste persoane a fost lansat telefonul Allview S6 Style, un telefon cu un design foarte special.

Allview S6 Style trebuie apreciat in primul rand pentru ca este mai mult decat un simplu telefon romanesc, dispunand de foarte multe functii la fel de interesante precum designul.

 

Pareri si specificatii Allview S6 StyleTelefon mobil Allview S6 Style

Inainte de toate trebuie mentionat faptul ca Allview S6 Style poate controla foarte usor doua cartele SIM de pe care putem fi contactati fara sa folosim doua telefoane mobile (tehnologia intalnita si la Nokia 215).

 

Detalii despre pret aici!

 

Daca va doriti insa un telefon cu care sa faceti multe poze si cu care sa puteti filma, tot telefonul celor de la Allview este alegerea potrivita. Asta deoarece este dotat cu o camera foto de 2 MP ce dispune de un LED flash astfel incat sa puteti face fotografii indiferent de gradul de luminozitate. Fotografiile si videoclipurile pot fi transferate mai apoi pe computer cu ajutorul portului microUSB v2.0 ori a tehnologiei Bluetooth v2.0. Pot fi stocate foarte bine si pe telefonul mobil, acesta avand o memorie interna de 16MB ce poate fi extinsa pana la 16GB folosind un card MicroSD.

 

Design si alte informatii

Allview S6 Style este un produs perfect pentru cei care vor un telefon care sa fie la moda. Disponibil in trei culori (negru, argintiu si maro), telefonul celor de la Allview reuseste sa atraga atentia imediat dupa ce este scos din buzunar. De asemenea ecranul de 2.6 inch ii ofera un aspect foarte modern.

Telefonul este subtire mai ales pentru faptul ca s-a optat pentru o baterie de 700 mAh care sa nu influenteze prea mult grosimea lui Allview S6 Style.

In ciuda tuturor laudelor de mai sus, Alliview S6 este unul din acele telefoane pe care ati da mai multi bani decat valoreaza. Mai exact, pretul acestui telefon impunator este de doar 179 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email