Telefon mobil Allview M8 Join

De multe ori ne dorim un telefon in mod special pentru a-l folosi pentru apeluri si mesaje, insa parca nu am vrea ca acestea sa fie singurele lucuri pe care telefonul stie sa le faca. Un astfel de telefon este si Allview M8 Join care, pe langa functia de apeluri si mesaje, ne permite si sa intram pe internet plus multe alte activitati.

Iar pentru ca Allview M8 Join este un telefon accesibil de pe care putem intra pe internet, ii vom face un review chiar in randurile care urmeaza.

 

Vezi parerile clientilor.

 

Allview M8 Join este un telefon cu internet 3G si camera foto

Dupa cum ziceam si mai sus, Allview M8 Join nu este un simplu telefon de pe care putem doar sa efectuam apeluri si trimite mesaje ci ne pune la dispozitii rularea mai multor activitati la fel ca in cazul telefonului Allview A6 Style. Vorbim asadar despre un telefon cu conexiune la internet prin 3G ceea ce il face sa navigheze foarte rapid precum si care e dotat cu o camera foto de 3.2 MP cu care, daca ne straduim putin, putem obtine niste fotografii foarte placute.Telefon mobil Allview M8 Join

Daca vrem sa ne laudam si altora cu fotografiile facute de noi cu telefonul Allview M8 Join, o putem face prin functia Bluetooth sau folosind portul microUSB 2.0 pentru a incarca fisierele pe un calculator. De asemenea daca ii atasam un card microSD de pana la 32GB vom uita de grija spatiului de stocare.

Pentru a nu ne mai chinui sa cautam noi aplicatiile, Allview M8 Join vine deja cu trei aplicatii gata instalate: Facebook, Twitter si browserul Opera Mini. Noua nu ne mai ramane decat sa navigam. Este asadar genul de produs la pret accesibil gandit pentru utilizatori.

 

Pretul telefonului

In ciuda faptului ca telefonul dispune de niste specificatii foarte atractive, pretul lui Allview M8 Join nu este deloc exagerat.

2 Comentarii
  • Vlad says:

    Buna, este posibil sa ai probleme din cauza procezorului care este foarte slab atunci cand accesezi functii care necesita viteza sau aplicatii.

  • Ghiţescu Mădălina says:

    Bună seara.Am cumpărat un astfel de tf şi nu pot folosi f.multe funcţii,bluetooth,mms,după editarea foto,fotografiile sunt de negăsit,nu pot folosi e-book-ul,pe net nu pot vedea nici un filmuleţ şi despre toate aceste lucruri nu scrie nicăieri cum se rezolvă nici măcar pe net.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email