Laptop Alienware 18

In acest review am de gand sa va prezint un laptop care la ora actuala se afla printre putinele platforme mobile pentru lucru si divertisment ce se gasesc in top, pe scara performantei si capacitatii de procesare a informatiei.

Alienware 18 este un laptop menit pentru cei care isi doresc ce este mai bun atunci cand vine vorba de calitate si de toate utilitatiile pe care un laptop le ofera, acesta fiind mai performant decat unele din cele mai bune PC-uri ce se gasesc pe piata (similar cu Alienware 17).

Alienware 18 iese in evidenta. De ce?

Alienware 18 are in configuratia sa unul din cele mai bune procesoare disponibile in ziua de azi, fiind vorba despre Intel Core i7, acest functionand la o frecventa de 3000 MHz, ceea ce ii permita sa proceseze informatiile la o viteze mult mai ridicata decat cea a altor laptop-uri.

Capacitatea memoriei RAM de tipul DD3 este de 32 GB, aceasta ruland la o frecventa de 1600 MHz. Placa video este dedicata, fiind vorba despre Dual Nvidia GeForce GTX 780M, aceasta avand o memorie DDR3 de 4 GB.

In ceea ce priveste hard disk-ul, Alienware 18 beneficiaza de trei. Unul este de 64 GB pe modelul SSD, care este menit pentru instalarea sistemului de operare Windows 8 de 64 biti.

Desi are un spatiu de stocare mai limitat, noua generatie de hard disk permite transferul si procesare informatiei mult mai repede decat cele din generatia anterioara. Celelalte doua hard disk-uri sunt pe modelul SATA, fiecare dintre acestea avand un spatiu de stocare de 750GB.

Calitate fara egal

Daca esti genul care isi doreste sa se bucure de ce este mai bun pe piata in materie de performanta si calitate, atunci Alienware 18 este laptopul pentru tine. Indiferent daca doresti sa te joci, sa vizionalizezi filme in format HD, sa lucrezi sau sa asculti muzica, acest laptop nu o sa te dezamageasca, la fel ca si Asus X555LB-XX026D.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email