Laptop Alienware 17

In acest review am de gand sa va continui lista cu laptop-uri pe care am inceput-o cu ceva vreme in urma, de data aceasta intentionand sa va prezint un laptop ceva mai performant, care insa vine si la un pret mai ridicat. Laptop-urile din marca Alienware au fost intotdeauna unele din cele mai bune disponibile pe piata, performanta lor fiind greu de egalat.

Alienware 17 nu este diferit in aceasta maniera, dimpotriva, acesta continuand sa mentina reputatia producatorilor sai, la fel ca si Alienware 18. Alienware 17 a iesit pe piata avand cinci versiune, a caror configuratie variaza de la una la alta, pretul acestora fiind cuprins intre 6.879 lei si 14.699 lei.

Performanta pe primul loc

Versiunea lui Alienware 17 pe care am de gand sa o prezint are un pret ceva mai scazut, in comparatie cu celelalte patru, in configuratia sa aflandu-se un procesor Intel Core i7, construit conform arhitecturii Haswell si cu GPU ce face parte din seria Intel HD Graphics 4600. In mod normal acesta functioneaza la o frecventa de 2400 MHz, insa fiind posibil ca aceasta sa fie crescuta pana la 3400 MHz prin Turbo Boost.

Capacitatea memoriei RAM de tipul DDR3 este de 16GB si functioneaza la o frecventa de 1600 MHz. Placa video NVidia GeForce GTX 860M este dedicata si are o memoria a sa de 2 GB, aceasta fiind de tipul GDDR5.

Alienware 17 are doua hard disk-uri, mSATA si HDD, unul fiind de 1000GB, iar celalalt de 80 GB, cel din urma fiind menit pentru instalarea sistemul de operare Windows 8.1. Acest laptop vine echipat de asemenea cu un DVD-RW, difuzoare si microfon digital integrate, camera web HD si cititor de carduri.

O platforma de lucru si divertisment greu de egalat

Indiferent pentru ce intentionezi sa il folosesti pe Alienware 17, fie ca este pentru lucru, jocuri, filme in format HD si muzica, acesta nu o sa dezamageasca, performanta sa si calitatea pe care o ofera meritand fiecare ban cheltuit pentru achizitionarea acestuia. Fiind asemanator cu Asus X555LB-XX026D din acest punct de vedere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email