Acer Extensa EX2510-34NB, un laptop util indiferent de luminozitatea din mediu

Acer Extensa EX2510-34NB este un laptop cu performante si specificatii medii pentru acest moment in ceea ce priveste categoria de produse din care face parte. Dar daca va doriti un laptop care sa va inlesneasca activitatile de baza ce pot fi desfasurate de un astfel de produs atunci puteti sa va indreptati linistiti spre acesta. Pretul la care vine este unul acceptabil pentru ceea ce ofera, astfel ca nu veti simti ca ati dat prea multi bani pe acesta daca il veti cumpara.

 

Despre Acer Extensa EX2510-34NB

Designul este unul elegant, marginile rotunjite ajutand la sporirea look-ului atractiv si chiar daca nu este chiar foarte subtire, asta nu ii scade totusi din farmec. Greutatea este una destul de normala pentru gama din care face parte, 2.5 kg, dar ar fi putut fi chiar un pic mai mica, insa asta nu inseamna ca nu poate fi luat cu mare usurinta la serviciu, daca aveti nevoie, sau in calatorii, fie ele in scop recreational sau nu.

 

Afla aici cu ce se diferentiaza acest laptop de celelalte.

 

Procesorul este unul Intel Core i3 cu doua nuclee si o frecventa de 1700 MHz, acesta fiind unul destul de bun si care va permite o gama destul de variata de activitati fara blocaje. Insa placa video este una integrata din seria Intel HD Graphics 4400, ceea ce face ca acest laptop sa nu aiba specificatii video de top, deci in conditiile in care va doriti un laptop care sa redea grafica jocurilor foarte bine, acest model nu este chiar o solutie, dar pentru banii cheltuiti nici nu era de asteptat ca va multumi pe toata lumea.

Memoria RAM este de tipul DDR3 si are 4GB, iar capacitatea de stocare ajunge la 1TB, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a tine la indemana toate fisiere dorite printre care se pot numara, desigur, si muzica si filmele preferate.

Din pacate nu are si o unitate optica, astfel ca pentru CD-urile cu drivere pe care acesta le are trebuie utilizata o unitate optica externa, care poate fi utilizata si pentru citirea altor CD-uri sau DVD-uri, dar si pentru scrierea acestora.

Laptop Acer Extensa EX2510-34NB

Display-ul are o diagonala 15.6 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, iar formatul este unul HD. Ca si caracteristici speciale regasim la acest model Acer Comfy-view si non-glare, acestea facand ca privirea utilizatorului sa nu oboseasca foarte repede, iar faptul ca ecranul este non-glare face ca acesta sa poata fi utilizat intr-o diversitate de medii fara ca lumina care se regaseste in acestea sa se reflecte si sa afecteze vizibilitatea.

 

Pro Acer Extensa EX2510-34NB

  • Capacitatea de stocare foarte mare de 1TB
  • Caracteristica ecranului Acer Comfy-view
  • Faptul ca ecranul este non-glare

 

Contra Acer Extensa EX2510-34NB

  • Nu are unitate optica

 

Concluzii

Asadar, daca va aflati in cautarea unui laptop pe care sa il utilizati atat acasa, dar sa il si luati dupa dumneavoastra oriunde mergeti si va doriti ca vizibilitatea ecranului sa fie una buna indiferent de lumina din mediu, atunci va puteti indrepta spre acest model de la Acer, care, de asemenea, vine la un raport calitate pret bun.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email