Laptop Acer Aspire Switch 10

Acer Aspire Switch 10 este un laptop ce a aparut pe piata in doua versiuni, ambele destul de impresionante avand in vedere raportul dintre performanta si pret.

In acest review am de gand sa va prezint una din aceste versiuni, care dupa parerea mea este accesibila unui numar mai mare de persoane, ca si HP 250 G3.

Noul Acer Aspire Switch 10 este un laptop care iti permite sa te bucuri de o performanta sporita la un pret care nu necisita un buget extins sau rate la banca. Acesta vine de asemenea cu o serie de caracteristici speciale care il fac sa merite fiecare banut platit.

Acer Aspire Switch 10 – laptop ce vine la un pret accesibil

Acer Aspire Switch 10 este un laptop care iti permite sa te bucuri de o performanta sporita la un pret excelent, care nu necesita un buget extins sau rate la banca.

Acesta vine de asemenea cu o serie de caracteristici speciale care il fac sa merite fiecare banut platit.

Cu acest laptop beneficiati de o vizionalizare excelenta, ecranul sau cu diagonala de 10.1 inch folosind o rezolutie de pana la 1920 x 1080. Display-ul a fost construit folosind tehnologii precum Zero Air Gap si Coming Gorilla Glass 3, facandu-l nu numai incredibil de durabil si rezistent la zgarieturi, ci si capabil sa ofere un unghi de vizionalizare extins (asemanator cu Dell Inspiron 3543).

Un laptop care iti permite sa te bucuri de timpul liber petrecut in fata acestuia

Aceasta varianta a lui Acer Aspire Switch 10 vine dotata cu un procesor Intel Quad-Core Z3735F, ce ruleaza la o frecventa de pana la 1.33GHz. Memoria sa RAM este de 2 GB, fiind din categoria DDR3.Acesta are de asemenea un hard disk de 64GB si o placa video din seria Intel HD Graphics.

Toate acestea poate ca ti se par cam putin si in mod normal ai avea dreptate, insa acest laptop a fost menit in primul rand pentru lucru, iar in al doilea rand pentru un transport cat mai usor.

Cantarind doar 1.18kg, Acer Aspire Switch 10  poate sa fie carat foarte usor, dimensiunea acestuia de 262 x 25.45 x 180 mm facandu-l capabil de a fii transportat foarte usor intr-un ghiozdan, o mapa sau chiar o poseta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email