Motocoasa Stern GGT1600B

Motocoasa Stern GGT1600B iti va atrage atentia de la prima vedere, deoarece este un utilaj care arata extrem de bine. Este realizata cu materiale de o calitate ireprosabila, este sigura, are un pret bun si este foarte eficienta.

Fara sa fie o motocoasa grea, Stern GGT1600B reuseste sa taie cu usurinta ierburile, buruienile si arbustii.

Pentru o folosire cat mai comoda, aceasta poate sa fie reglata pe inaltime, astfel orice persoana, indiferent de inaltime poate sa o foloseasca fara niciun fel de probleme.

Exista cateva lucruri care recomanda motocoasa Stern GGT1600B, in primul rand faptul ca este foarte puternica. Este alimentata cu benzina si are o putere de 1600 W, ceea ce asigura eficienta maxima ori de cate ori o folosesti. Diametrul sau de taiere este de 42 de centimetri iar diametrul firului de taiere este de 26 de centimetri.

 

Vezi pretul aici!

 

Desi are un rezervor de doar 1.2 litri, poate sa aiba o eficienta foarte buna datorita vitezei de 7000 de rotatii pe minut si a unui consum foarte redus de carburant. Un alt lucru care o recomanda, este pretul promotional al acesteia.

Chiar si persoanele cu o greutate mica si fara forta pot sa foloseasca aceasta motocoasa, deoarece este foarte usoara, cantarind doar 7.2 kg. Pe siteul nostru am mai prezentat si alte modele, dar aceasta ar fi una dintre cele mai compacte.

Am amintit de motorul puternic, de 1600 W. Pe langa acesta insa, Stern GGT1600B este dotata cu multe alte elemente puternice. Printre ele poate fi numarata si lama cu 3 dinti si cu fir dublu, sau axul telescopic, care ofera flexibilitate motocoasei. Ca o paranteza, o alternativa la acest model este motocoasa Ruris DAC 210, pe care de asemenea v-o recomandam.

Odata cu Stern GGT1600B vei primi si un ham, care te ajuta sa o porti pe umeri, un disc cu 3 dinti si un bidon pentru amestec de benzina si ulei. Atunci cand trebuie sa faci amestecul, trebuie sa tii cont de faptul ca proportia este de 25:1. Stern GGT1600B este o motocoasa eficienta, pe care si-o doreste orice gospodar.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email