Generator electric Senci SC-3250

Generatorul de curent Senci SC 3250 este o solutie ideala pentru cei care au frecvent nevoie de curent care sa fie produs de un instrument ce nu are legatura cu reteaua de energie electrica.

Vei descoperi un generator stabil, foarte ergonomic, care poate sa faca fata cu usurinta unui numar destul de mare de consumatori.

Arata foarte bine si are o greutate de doar 48 de kg, ceea ce pentru un generator din categoria sa este o greutate perfecta.

Senci SC-3250 este destinat atat uzului casnic, cat si uzului comercial si poate sa reziste fara probleme pana la 12.5 ore, cu o sarcina care sa ajunga la 50 %. Evident, la o sarcina mai mare, autonomia scade, insa poate sa ramana destul de mare.

 

Vezi detalii cu privire la pret.

 

De ce recomand generatorul Sensi SC-3250?

Puterea generatorului este de 2800W in forma continua si 3100W, atunci cand vorbim despre puterea maxima. Astfel, te poti bucura de alimentare de cea mai buna calitate.

In Senci SC-3250 vei descoperi un rezervor cu o capacitate de 15 litri de benzina, asadar, atunci cand exista o problema iar reteaua de curent nu este prezenta, te poti bucura de el ore in sir. Daca vrei un model mai puternic si cu autonomie mai mare, modelul Sensi SC-6000 iti sare in ajutor si il poti gasi tot la noi, dand click aici.

Sistemul de pornire al generatorului este la sfoara iar consumul mediu de de combustibil este de 1.2 litri pe ora. Senci SC-3250 este de asemenea, un generator de curent electric care nu face zgomot.

Nivelul sau de zgomot este de 95 de decibeli, ceea ce inseamna ceva mai mult decat zgomotul produs de un frigider. Acest lucru este extrem de important, mai ales daca iti doresti sa te bucuri de el acasa. Daca esti in cautarea a alt ceva, atunci vezi ce produse aflate la promotie mai poti gasi.

Optional, poti sa ii adaugi kit de roti si manere, in asa fel incat sa il deplasezi cu usurinta dintr-o parte in alta si sa te bucuri de eficienta lui oriunde este nevoie de ea. Am citit doar recomandari de bine pe siteurile de profil, referitor la acest model, ceea ce ma face sa cred ca e alegerea ideala in materie de generatoare electrice pentru uz casnic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email