Frigider Samsung RT38FEAADSP

Cand cumperi un frigider faci o achizitie pe termen lung, asadar, trebuie sa cauti o varianta cat mai performanta, care sa iti poata oferi eficienta maxima ori de cate ori il folosesti.

Ai putea lua in considerare Samsung RT38FEAADSP, care este fara doar si poate, un frigider eficient. Acest lucru este asigurat de catre cei de la Samsung, care ofera o garantie uriasa, de 10 ani de zile. Evident, simplul nume al frigiderului ofera o doza de garantie.

 

Detalii despre frigider aici. 

 

Cum arata Samsung RT38FEAADSP?

Samsung RT38FEAADSP este un frigider aratos, care poate transforma orice bucatarie intr-una deosebit de placuta. Are o culoare argintie, futurista si dispune de finisaje deosebit de placute. Partea cu adevarat interesanta este ecranul LED de pe usa, care ofera informatii despre tot ceea ce se intampla in interiorul sau.

Chiar si dupa ce il deschizi iti va placea ceea ce vezi, deoarece este structurat in asa fel incat sa arate bine si sa iti ofere posibilitatea de a pune si de a lua ce vrei din frigider, fara prea mari batai de cap. Este dotat cu un raft glisant si cu 2 rafturi normale si dispune de o multime de suporturi pentru bauturi.

Aveti mai jos si un clip video din partea producatorului, pentru a intelege cu adevarat ceea ce spun mai sus si sa va convingeti singuri ca merita cumparat!

Ce alte elemente ies in evidenta la Samsung RT38FEAADSP?

Economia de energie este cu siguranta unul dintre punctele forte ale frigiderului. Nici nu il vei simti pe factura, in conditiile in care consuma doar 298 de kwh pe an si face parte din clasa de eficienta energetica A+. Volumul net total al frigiderului este de 385 de litri, asadar, spatiul poate fi trecut si el la elementele care ies in evidenta.

Cei care au cumparat acest model sunt foarte mandri de el si spun ca daca ar fi sa fie nevoiti sa cumpere un nou frigider, ar face aceeasi alegere. Pe buna dreptate in cred, avand in vedere ca avem in fata o intreaga opera de arta, nu doar o simpla combina frigorifica inteligenta si aratoasa.

Evident, functiile care vin in dotarea lui Samsung RT38FEAADSP sunt si ele importante. Sistemul multiflow, functia de super racire, cutia pentru alimente proaspete sau functia twist Ice Maker, transforma acest frigider intr-o adevarata bijuterie de bucatarie.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email