Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA

Atunci cand iti cumperi o combina frigorifica o faci pentru a te bucura de ea ani de zile. Din acest motiv, este bine sa urmaresti calitatea. Din fericire, combinele din ziua de astazi prezinta calitate atunci cand vine vorba despre pastrarea alimentelor in deplina siguranta. Samsung RB29FSRNDSA pare insa sa ofere totul la superlativ.

Este o combina aratoasa, care se potriveste in orice bucatarie, Este echipata cu tehnologii moderne, care sporesc durata de viata a alimentelor si prospetimea lor si are un pret cat se poate de bun.

 

Preturi noi aici. 

 

Cum arata Samsung RB29FSRNDSA?

Samsung RB29FSRNDSA compartiment bauturi
Aspectul este primul lucru care iese in evidenta si cu siguranta atrage atentia oricarei gospodine sau de ce nu, gospodar. Este o combina de culoare argintie, care se potriveste de minune intr-o casa moderna, cu tendinte futuriste.

Evident, se potriveste si intr-o bucatarie clasica, oferind un plus de eleganta. Acest model a fost construit in asa fel incat sa ofere o eficienta maxima in ceea ce inseamna organizarea spatiului. Materialele din care este construit nu arata doar bine ci sunt si foarte rezistente.

 

Care sunt principalele dotari ale combinei?

Samsung RB29FSRNDSA este echipat cu un spatiu inteligent de depozitare, cu ajutorul caruia poti sa ajungi chiar si la borcanele din spatele frigiderului fara niciun fel de probleme. Capacitatea totala este 290 litri, insa daca vreti mai mult puteti cumpara acest model, care arata identic.

Acest lucru este datorat raftului glisant, care poate fi scos cu cea mai mare usurinta. In plus, functia No Frost raceste alimentele fara sa le congeleze precum un congelator cum fac vechile frigidere sau cele de gama mai ieftina!

compartiment glisant Samsung RB29FSRNDSA

Samsung RB29FSRNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm

Garantia pe care o ofera producatorul este de 10 ani iar motivul este simplu: combina este una impresionanta. Aceasta economiseste foarte multa energie, nu produce zgomot mare si promite o durata de viata foarte lunga.

Pentru cei care apreciaza bauturile reci, Samsung RB29FSRNDSA este dotat cu un raft special pentru sticle sau doze. Fara sa aiba un pret ridicat, foarte elegant la vedere si cu o multime de functii interesante, Samsung RB29FSRNDSA este o alegere perfecta pentru orice casa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email