Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA

Cand spui Samsung te gandesti automat la telefoane, laptopuri, televizoare si tablete. Ceea ce putini oameni stiu insa, este faptul ca Samsung reuseste sa produca si alte dispozitive, cum ar fi electrocasnicele.

Samsung RB29FDRNDSA este dovada clara a faptului ca sud Coreenii sunt multi talentati. Este o combina frigorifica ce arata foarte bine, este foarte eficienta si are un pret care merita cheltuit.

Daca cautati un model mai incapator, sau cu ceva facilitati in plus, veti gasi pe siteul nostru mai multe variante prezentate zilele trecute, dintre care ati putea alege, insa ca raport pret-calitate, modelul prezentat in acest articol sta cel mai bine dintre toate.

 

Dotarile si specificatiile Combinei Samsung RB29FDRNDSA

 

Cum arata Samsung RB29FDRNDSA?

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA

Aspectul este primul lucru de care te vei lovi atunci cand il vei cunoaste pe Samsung RB29FDRNDSA. Cu siguranta, aspectul te va uimi. Dispune de finisaje foarte placute, de niste usi cu culoare metalica si de un panou LED care ii confera acea doza de futurism de care au nevoie toate elementele din ziua de astazi.

Asa cum v-am obisnuit la toate review-urile de pe siteul nostru sa prezentam doar produse de calitate cu un design de top, si acest model se incadreaza cu brio.

Usile se deschid cu ajutorul unor manere aproape invizibile iar in centrul usii de frigider vei descoperi un dispensor de apa, foarte elegant si el.

 

Samsung RB29FDRNDSA, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm

Ajungand la dotari, vei cunoaste mult mai multe lucruri. Este o combina frigorifica complexa, care dispune de un sistem de racire No Frost si de un volum total de 288 de litri. Putem spune pe buna dreptate ca poti pastra oricate alimente doresti in ea. Daca doriti un model mai incapator, vedeti aici o varianta de 385 litri.

Afisajul sau este unul LED, iar energia consumata este putina. Samsung RB29FDRNDSA va consuma doar 272 de kwh/an, in conditiile in care este un electrocasnic mare si incapator. Acest lucru este dovedit si de clasa de eficienta energetica din care face parte: A+.

Vei descoperi o combina frigorifica deloc zgomotoasa, care are un nivel de zgomot de doar 39 de decibeli si care rezista nu mai putin de 18 ore fara curent electric, ceea ce alte frigidere nu permit si sunteti predispusi sa vi se strice mancarea in cazul unei pene de electricitate.

Daca punem la calcul si faptul ca are o compartimentare excelenta, putem spune ca Samsung RB29FDRNDSA este o combina pentru orice casa cu pretentii. Garantia este de 24 de luni (dar poate fi prelungita contra-cost), livrarea este gratuita pana la voi acasa, iar prin butonul de mai jos puteti gasi pretul cel mai bun pentru aceasta combina frigorifica.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email