Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W2W

Samsung este o companie care a reusit de-a lungul timpului sa redefineasca intregul concept de calitate.

Fie ca vorbim despre televizoare, telefoane sau masini de spalat, compania asiatica a devenit varf de lance in ceea ce priveste vanzarile si aprecierea clientilor.

Este unul dintre motivele pentru care asteptarile de la Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W.

Din fericire, asteptarile nu sunt inselate iar utilizatorul care isi doreste o masina de spalat eficienta gaseste in Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W un prieten de nadejde, care arata bine, spala bine si este foarte economica.

Aspectul lui Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Masina construita de cei de la Samsung se remarca prin simplitatea sa si prin cuva foarte mare, care ii ofera un aspect futurist. Este alba si se incadreaza oriunde in bucatarie sau in baie, deoarece dispune de finisaje foarte placute si are dimensiuni normale.

In ceea ce priveste dotarile, Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este extrem de bine pusa la punct.

Are o multime de tehnologii moderne pentru o masina de spalat si reuseste sa spele haine intr-un timp foarte scurt, cu eficienta maxima. Are 1200 rotatii pe minut viteza de centrifugare ceea ce o face sa fie din clasa superioara, asemeni lui Hotpoint WMSF 622, despre care v-am vorbit deja.

Prima tehnologie care iese in evidenta este Eco Bubble. Aceasta amesteca detergentul cu aer si apa inainte de a incepe ciclul de spalare si genereaza bule de spuma care patrund cu usurinta in tesatura. Poti spala atat cu apa rece, cat si cu apa calda, economisind astfel foarte multa energie.

Diagnosticarea inteligenta este un alt punct forte al lui Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W. Practic, daca ti se strica ceva la masina, aceasta te informeaza si iti ofera inclusiv informatii despre modul in care poate sa fie reparata. Nu va mai fi nevoie sa chemi un reparator ori de cate ori ai probleme.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de 6 kg, cu un numar impresionant de programe, printre care si unul rapid, de 15 minute si cu dotari foarte moderne, ceea ce o recomanda oricarui utilizator care isi doreste totul de la o masina de spalat.

Pretul sau este mic si poate fi achizitionata de la marile magazine din Romania, chiar si in rate, cu livrare gratuita. Nu uitati sa cititi si alte review-uri de pe siteul nostru inainte de a face o achizitie. In special, clientii au pareri foarte bune despre masina de spalat rufe Eco Bubble WF60F4E0W2W.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email