Motocoasa Raider RD-GBC10

Motocoasa pe benzina Raider RD-GBC10 este o solutie de cursa lunga, pentru toti cei care au de taiat foarte multa iarba sau au de cosmetizat garduri naturale.

Vei descoperi in Raider RD-GBC10 un partener de nadejde, care poate fi folosit intreaga zi fara oboseala si care ofera detalii tehnice cu adevarat impresionante.

Raider RD-GBC10 este, fara doar si poate, o motocoasa puternica. Motorul sau in 2 timpi si puterea care ajunge la 1500 W o recomanda pentru suprafete mari, de pana la 2000 de metri patrati.

Practic, cu un plin de benzina poti sa cosesti intreaga suprafata de teren pe care o detii.

 

Vezi parerile clientilor.

 

Nu vei obosi deloc folosind aceasta motocoasa, deoarece are o structura construita perfect pentru corpul uman si are o greutate de doar 7.5 kg. Chiar si un copil o poate folosi, mai ales ca este foarte sigura.

Diametrul de taiere este de 44 de centimetri iar lungimea firului de taiere pe care il primiti este de 3 metri. Raider RD-GBC10 pune la dispozitia utilizatorilor un rezervor cu volum de 1.6 litri si mai multe accesorii pentru confort si o cosire cat mai facila. Astfel, in pachetul Raider RD-GBC10 vei putea descoperi un ham, cheie tubulara si surubelnita pentru reglaj, si evident discurile de taiere.

 

Alte specificatii tehnice

Capacitatea cilindrica a motocoasei Raider RD-GBC10 este de 42.7 cc in timp ce discul pe care il foloseste la taiere are 3 dinti, iar diametrul firului de taiere este de 2.4 mm. Bineinteles ca si pretul este unul bun de tot, in cadrul unor promotii importante la produse de inalta calitate.

Te vei simti mereu in siguranta folosind aceasta motocoasa, deoarece este realizata dintr-un plastic de calitate la suprafata si din piese excelente la interior. Dispune de ambreiaj ranforsat, de manere ergonomice si de o pornire facila de tip Easy On.

Daca luam in considerare si faptul ca este o motocoasa ieftina, cu siguranta va fi una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email