Masina de spalat rufe Electrolux EWT41262TW

Electrolux EWT41262TW este o masina de spalat cu incarcare verticala, construita in asa fel incat sa ofere o economie mare de spatiu.

Fara sa cheltuiesti o avere pe ea, vei descoperi ca este o masina de spalat simpla, care se potriveste in orice loc ai pune-o.

Este alba aproape in totalitate, este ingusta si isi gaseste un loc atat in bucatarie, cat si in baie, fara sa emita prea mari pretentii.

Poti tu sa emiti pretentii de la ea, insa, deoarece Electrolux EWT41262TW este o masina de spalat extrem de performanta, atat in ceea ce priveste modul in care spala, cat si in ceea ce priveste consumul de energie electrica.

Care sunt dotarile pe care le prezinta masina de spalat Electrolux EWT41262TW?

Vei descoperi in Electrolux EWT41262TW un partener deosebit, pentru fiecare moment in care vrei sa iti cureti hainele. Datorita functiei Time Manager, vei putea sa setezi durata programului, in asa fel incat acesta sa fie gata exact in momentul in care ai nevoie de haine curate.

Poti proteja atat mediul, cat si bugetul tau in timp ce speli haine, deoarece Electrolux EWT41262TW face parte din clasa de eficienta energetica A++, utilizand astfel, extrem de eficient energia.

Daca vrei sa nu iti faci programul in functie de masina de spalat, poti sa setezi Electrolux EWT41262TW sa spele exact atunci cand iti doresti tu, datorita functiei de pornire intariata.

Desi arata clasic, masina de spalat Electrolux EWT41262TW este o masina moderna, care dispune de un afisaj LCD si reuseste sa ofere o multime de programe pentru matasuri, cuverturi, jeans sau lana. Poti incarca pana la 6 kg de rufe in ea (ca si in cazul acestui model) iar consumul anual de apa este de pana in 10 000 de litri.

Fara sa faca prea mult zgomot si construita din materiale de o calitate ireprosabila, Electrolux EWT41262TW este o solutie deosebita pentru oricine isi doreste o masina de spalat eficienta. In plus, se afla la o super oferta de nerefuzat, doar pentru tine.

Daca te intrebi de ce ai cumpara o masina de spalat cu incarcare frontala, ei bine afla ca este mult mai potrivita in spatiile inguste, unde nu ai loc sa te asezi in fata masinii de spalat pentru a o alimenta cu haine si detergent. La aceasta nu vei intalni astfel de probleme, in plus pozitia in care vei sta cand scoti rufele nu iti va da dureri de spate.

Clientii au pareri de bine despre aceasta masina de spalat, multi spun ca nu stiau cat de eleganta si de usoara poate fi incarcarea de haine prin partea frontala si acum chiar apreciaza acest aspect. Acest produs este unul de top in opinia noastra.

Pretul masinii de spalat Electrolux EWT41262TW este de aproximativ 1400 ron, un pret nu foarte mare avand in vedere dotarile pe care le ofera si faptul ca este un Electrolux totusi, adica una dintre cele mai bune branduri producatoare de masini de spalat rufe. Produsul are o garantie de 24 de luni iar livrarea este gratuita pana la tine acasa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email