Masina de spalat rufe Candy GS 1482D3

Desi este posibil sa nu fi auzit de brandul Candy, acest lucru nu te impiedica sa acorzi atentie acestei masini de spalat, care la prima impresie ofera cel putin la fel de mult ca o masina de spalat produsa de nume mult mai mari.

Candy GS 1482D3 este eleganta, dispune de o incarcare mare si consuma putina energie, ceea ce o face perfecta pentru toti cei care isi doresc o masina de spalat cat mai eficienta.

Chiar daca numele nu spune multe pe piata din Romania, Candy GS 1482D3 face parte dintr-un brand italian cu o istorie de peste 70 de ani, asadar, nu vei face o achizitie fara valoare.

Cum arata si cum se comporta Candy GS 1482D3?

Vorbind strict de Candy GS 1482D3, descoperim o masina de spalat cu aspect clasic, care se incadreaza perfect in orice spatiu si reuseste sa spele foarte eficient orice haina.

Este uimitoare capacitatea sa de incarcare, care are nu mai putin de 8 kg, chiar daca dimensiunile de spalat ale masinii nu depasesc niste dimensiuni normale. Asta inseamna ca te poti bucura de o spalare excelenta, fara sa alegi mai multe incarcaturi in acelasi timp.

Viteza de turatie a masinii este de 1400 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna o uscare foarte eficienta a hainelor. Mai trebie adaugat faptul ca un alt model care merita atentia voastra este masina de spalat Electrolux EWT41262TW, pe care noi am testat-o si ne-a placut foarte mult.

Cu ce se poate lauda Candy GS 1482D3?

Printre elementele cu care se mai poate lauda Candy GS 1482D3, se numara si reglarea consumului de energie, apa si detergent, dar si deschiderea mare, cu diametru de 35 de cm.

Aceasta ii permite utilizatorului o folosire foarte eficienta si confortabila. In plus are un pret extrem de mic in comparatie cu alte modele. Este de remarcat faptul ca incarcarea este frontala, deci nu veti avea dureri de spate si o puteti strecura chiar si intr-un spatiu foarte ingust.

Candy GS 1482D3 nu consuma mult, facand parte din clasa de eficienta energetica A+++ si este dotata cu o serie de programe performante, care iti permit sa speli hainele extrem de bine sau extrem de rapid. Dispune chiar si de un program de 14 minute, care iti permite sa te bucuri de haine curate in cel mai scurt timp.

Daca nu te-am convins inca, atunci poti consulta intreaga oferta de produse si sigur ceva interesant o sa gasesti. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email